Over ons

Duitsemilieusticker.nl is de site voor het kopen van een Duitse milieusticker. Wij verkopen officiële milieuvignetten welke verplicht zijn binnen de Duitse umweltzonen. Anno 2018 heeft elke grote Duitse stad een umweltzone.

Onze prijs is scherp en wij bieden de beste klantenservice. Met € 12,50,- per vignet inclusief verzendkosten zijn wij de goedkoopste partij in Nederland. Zelfs ANWB leden zijn bij ons goedkoper uit dan bij de ANWB zelf. Indien je het vignet voor 17:00 aanvraagt versturen wij het dezelfde dag.

Extra service!

Komt je auto in niet in aanmerking voor een groene sticker Duitsland? Twijfel je? Neem dan vooraf contact met ons op en wij controleren welke sticker je auto krijgt. Heb je al besteld en blijkt je auto een gele of rode sticker te krijgen? Dan nemen wij, voordat we de sticker aan je verzenden, contact met je op en mag je kiezen tussen verzenden of € 10,00 euro retour. Dit omdat je met bijvoorbeeld de rode sticker niet in de umweltones mag komen en je dan wellicht liever helemaal geen sticker hebt of toch liever met een ander voertuig gaat. Als de sticker nog niet verzonden is kunnen wij dan ook kosteloos het kenteken aanpassen.

Missie

Bedrijven en particulieren informeren over de milieusticker verplichting in de milieuzones en binnen één werkdag na de bestelling de juiste milieusticker voor Duitsland leveren.

Visie

Op dit moment geldt voor bijna alle grote Duitse steden een milieuzone, ook wel umweltzone genoemd. Het gebeurt nog te vaak dat Nederlanders er pas achter komen dat zij een milieusticker nodig hebben op het moment dat het te laat is. Middels onze website informeren wij Nederlanders over de umweltzone in Duitse steden. Blijk je een milieusticker nodig te hebben voor je bestemming, dan zorgen wij dat jij super-snel een sticker in huis hebt, want dat is wat de Nederlandse consument verwacht. Wij verzenden met PostNL en kunnen daardoor in 96% van de gevallen aan deze verwachting voldoen door de sticker binnen één werkdag te leveren.