Adres

Utrechtseweg 1 - G, 3811 NA, Amersfoort

Telefoonnummer

+31853033923

Contact opnemen

Duitsemilieusticker.nl is de site voor het kopen van een Duitsemilieusticker. Voor slechts € 12,50 inclusief verzendkosten leveren wij de officiële Duitse milieusticker bij je thuis. Heb je de sticker voor 16:45 uur besteld? Dan heb je in 96% van de gevallen de sticker de volgende bezorgdag van PostNL in huis.

Heb je vragen over je bestelling of wil je weten of je een milieusticker voor Duitsland nodig hebt? Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17:00 uur telefonisch en per e-mail te bereiken.

Wil je in het weekend contact met ons opnemen? Geen probleem, want wij beantwoorden onze e-mail in het weekend ook binnen 24 uur. Betreft het een spoedgeval? Ook dan staan wij voor je klaar via de telefoon. Spreek onze voicemail in en vermeldt hierbij je naam, telefoonnummer en eventueel je bestelnummer. Wij bellen je dan zo spoedig mogelijk terug.

 

Zakelijke klanten

Ben je een zakelijke klant en wil je grote bestellingen doen? Ook dan helpt Duitsemilieusticker.nl je graag. Wij zijn al preferred partner voor een aantal grote reisorganisaties en wagenparkbeheerders. Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld jouw wagenpark.

    Bestel nu de Duitse milieusticker