Milieusticker Pfinztal – Verplicht voor de milieuzone


Aanvraagformulier

Pfinztal is een kleine plaats gelegen in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg en beschikt sinds 1 januari 2010 over een Umweltzone. Sinds deze datum is het dan ook verplicht in het bezit te zijn van een groene umweltplakette. Deze plakette, ook wel milieusticker Pfinztal genoemd, moet zichtbaar op de voorruit van je auto geplakt zitten. Meer informatie hierover is te vinden op de overzichts pagina. Ben je niet in het bezit van dit verplichte milieuvignet? Dan is de kans groot dat je een boete krijgt van maar liefst €80.

Voorkom een boete en koop het verplichte milieuvignet op deze pagina. De sticker is gedurende de hele levensduur van je auto geldig en kost slechts €12.50 inclusief verzendkosten. De sticker is gekoppeld aan je kenteken en persoonlijk voor jou gemaakt. De sticker wordt altijd binnen 24 uur verzonden, op werkdagen voor 17:00 besteld? Dan wordt de sticker dezelfde dag nog verstuurd.

 

Milieusticker Pfinztal Kopen – Geldig voor de complete Umweltzone Pfinztal

Direct bestellen

Je kunt het milieuvignet voor Pfinztal binnen 1 minuut kopen via ons bestelformulier. De kosten voor het online bestellen van de milieusticker voor Pfinztal bedragen € 12,50 per vignet. Op werkdagen voor 17:00 besteld is de volgende dag geleverd. Afrekenen kan middels iDeal, Paypal, Creditcard en natuurlijk het Belgische Bancontact.

 

Kaart van de milieuzone van Pfinztal

De Umweltzone van Pfinztal omvat de volledige gemeente, inclusief de woonwijken en delen van het industriegebied. Echter zijn er wel een aantal uitzonderingen in deze zone, dit zijn namelijk de snelwegen B10 en de B293. Op deze wegen is het vignet namelijk niet verplicht, maar zodra je de weg verlaat rij je de milieu zone binnen en is de sticker wel verplicht.

 

Bezienswaardigheden in Pfinztal

Milieusticker PfinztalPfinztal is een van de vele kleine gemeentes in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. De stad is ideaal om te kamperen of om een weekend te bezoeken als je heerlijk tot rust wil komen en wil genieten van de natuur. Rondom de stad zijn er veel bossen te vinden waar je kan wandelen en mountainbiken. Het bezoeken van deze kleine stad is ideaal wanneer je heerlijk tot rust wilt komen.

 

Parkeren in Pfinztal

Pfinztal en omstreken biedt een aantal parkeermogelijkheden. Het is een kleine stad en de parkeerplaatsen zijn dan ook beperkt. Op onderstaande kaart staan de parkeergarages en parkeerterreinen in en rondom Pfinztal aangegeven. Hier kan je precies zien waar je kan parkeren.

MILIEUSTICKERS VOOR DUITSLAND
0

Your Cart