Milieusticker Urbach – Verplicht voor de milieuzone


Aanvraagformulier

De Duitse stad Urbach, gelegen in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg, beschikt sinds 1 januari 2012 over een Umweltzone. Binnen deze zogeheten Duitse milieuzone is een groene Umweltplakette verplicht, ook wel milieusticker Urbach genoemd. Dit is een ronde, groene sticker die op de voorruit van je auto geplakt moet zitten. Meer informatie is te vinden op de website van Duitsemilieusticker. Wanneer je de zone betreedt, maar niet in het bezit bent van een milieusticker, dan riskeer je een boete van €80.

Benieuwd naar alle milieuzones in Duitsland? Klik dan hier voor een lijst met alle Duitse milieuzones.

Voorkom een boete en bestel het officiële vignet voor Duitsland vandaag nog op onze website. De sticker is overal in Duitsland, dus ook in de milieu zone Schwabisch Gmund, geldig en kost slechts €12.50 inclusief verzendkosten. Het vignet wordt altijd binnen 24 uur verzonden. Bestel je het vignet op werkdagen voor 17:00 uur? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden.

 

 

Milieusticker Urbach Kopen – Geldig voor de complete Umweltzone Urbach

Direct bestellen

Je kunt het milieuvignet voor Urbach binnen 1 minuut kopen via ons bestelformulier. De kosten voor het online bestellen van de milieusticker voor Urbach bedragen € 12,50 per vignet. Op werkdagen voor 17:00 besteld is de volgende dag geleverd. Afrekenen kan middels iDeal, Paypal, Creditcard en natuurlijk het Belgische Bancontact.

 

Kaart van de milieuzone van Urbach

Op onderstaande kaart kan je de precieze grenzen van de Umweltzone vinden. Op deze kaar kan je zien dat de zone het gehele stadsgebied omvat, behalve het bedrijvenpark westelijk gelegen van de B29. Verder kent de Umweltzone van Urbach geen uitzonderingen. Echter valt de B29 aan de rand van de zone niet onder de regeling. Het is op deze snelweg dan ook niet verplicht om in het bezit te zijn van een Milieusticker Urbach. Dit is alleen verplicht wanneer je de snelweg B29 verlaat en de daadwerkelijke Umweltzone binnen rijdt.

Welke Milieusticker Verplicht in Urbach?

Met ingang van 1 januari 2013 is het enkel toegestaan om met een groene milieusticker Urbach in te rijden. De gele of rode sticker is niet geldig. Indien jouw auto niet in aanmerking komt voor de groene sticker, dan moet je de auto buiten de milieuzone parkeren.

Bezienswaardigheden in Urbach

milieusticker urbachUrbach is een rustig dorpje en kent enkele bezienswaardigheden. Er is onder andere het Bergslot Schorndorf te vinden. Dit slot is een oud kasteel gelegen in een prachtig natuurgebied en kent een rijke historie. Een ander leuk slot om te bezoeken is het Wäscherschloss. Verder kan je in de zomerperiode de Herrenbach Stausee bezoeken. Hier kan je tijdens de warme zomerdagen zwemmen en lekker afkoelen.

Ga je naast Urbach ook nog met de auto naar Wendlingen? Vergeet dan geen Umweltplakette Wendlingen te kopen. Voor deze Umweltzone in Duitsland is een groene plakette verplicht!

Parkeren in Urbach

Ondanks dat Urbach een klein dorp is biedt het vele parkeermogelijkheden. Op onderstaande kaart kan je alle parkeermogelijkheden, waaronder parkeerplaatsen en parkeergarages vinden. Ook zijn er voldoende parkeerplaatsen in het nabijgelegen dorp Schorndorf.

MILIEUSTICKERS VOOR DUITSLAND