Milieusticker Hagen – Verplicht voor de milieuzone


Aanvraagformulier

Per Januari 2012 is er in de Duitse stad Hagen een milieuzone ingevoerd. Je hebt een vignet voor deze Duitse milieuzone nodigAuto’s die voldoen aan de Euro 4 norm komen over het algemeen in aanmerking voor de groene sticker. Voor vertrek kan je jouw milieuvignet alvast bestellen, zodat je zeker weet dat je goed voorbereid op reis gaat. Je kunt de sticker nu aanschaffen op onze site.

Ga je naar een andere Duitse stad met de auto zoals bijvoorbeeld de milieuzone van Bochum? Ook daarvoor heb je een milieusticker nodig.

 

Milieusticker Hagen Kopen – Geldig voor de complete Umweltzone Hagen

Direct bestellen

Je kunt het milieuvignet voor Hagen binnen 1 minuut kopen via ons bestelformulier. De kosten voor het online bestellen van de milieusticker voor Hagen bedragen € 12,50 per vignet. Op werkdagen voor 17:00 besteld is de volgende dag geleverd. Afrekenen kan middels iDeal, Paypal, Creditcard en natuurlijk het Belgische Bancontact.

 

Kaart van de milieuzone van Hagen

Op de kaart vindt je de actuele milieuzone van Hagen. De zone omvat vele woonwijken van de stad, maar ook het centrum en het centraal station. De universiteit van Hagen is echter een uitzondering, deze ligt net buiten de zone. De snelweg a45 ligt buiten de zone van Hagen, hier is een sticker dus niet verplicht.

Welke Milieusticker Verplicht in Hagen?

Met ingang van 1 juli 2014 is het enkel toegestaan om met een groene milieusticker Hagen in te rijden. De gele of rode sticker is niet geldig. Indien jouw auto niet in aanmerking komt voor de groene sticker, dan moet je de auto buiten de milieuzone parkeren.

Bezienswaardigheden in Hagen

milieuzone hagen
Hagen kent verschillende bezienswaardigheden en musea. Een van de musea in de oude binnenstad zijn het stadsmuseum, het Osthaus museum en het bunkermuseum. Ook is het Ehrenmal te vinden, dit is een monument. Het ehrenmal is blakbij het ziekenhuis gelegen in een rustig park waar je heerlijk tot rust kan komen.

Toch liever naar een andere Duitse stad zoals Remscheid? Klik dan hier.

 

 

Parkeren in Hagen

Alle parkeerplekken van Hagen staan in onderstaande kaart aangegeven. De stad biedt een ruime keuze aan parkeerplaatsen met verschillende tarieven die oplopen tot €2 per uur.

MILIEUSTICKERS VOOR DUITSLAND