Milieusticker Heidenheim – Verplicht voor de milieuzone


Aanvraagformulier

Wanneer je met de auto naar Duitsland reist, houd dan rekening met het milieuvignet. De milieuzone van Heidenheim is sinds 1 januari 2012 geldig. Deze zone omvat de gehele stad, wanneer je deze zone wilt betreden moet je in het bezit zijn van een milieusticker. Deze ronde groene sticker moet op de voorruit van je auto geplakt zitten. Heb je dit niet, maar rijdt je toch het milieugebied van Heidenheim binnen? Dan riskeer je een boete van €80!

Voorkom een boete en bestel een milieusticker via het aanvraagformulier. Het aanvragen duurt enkele minuten en de sticker wordt binnen 24 uur verzonden. Heb je voor 17:00 uur de sticker besteld? Dan wordt hij nog dezelfde dag verzonden. Vraag de officiële milieusticker aan via het aanvraagformulier. Met een Umweltplakette kun je overigens alle zones in Duitsland bezoeken, dus ook de groene zone Neu-Ulm.

 

Milieusticker Heidenheim Kopen – Geldig voor de complete Umweltzone Heidenheim

Direct bestellen

Je kunt het milieuvignet voor Heidenheim binnen 1 minuut kopen via ons bestelformulier. De kosten voor het online bestellen van de milieusticker voor Heidenheim bedragen € 12,50 per vignet. Op werkdagen voor 17:00 besteld is de volgende dag geleverd. Afrekenen kan middels iDeal, Paypal, Creditcard en natuurlijk het Belgische Bancontact.

 

Kaart van de milieuzone van Heidenheim

Op de interactieve kaart kan je de umweltzone van Heidenheim bekijken. De zone omvat, net als bijna alle andere Duitse steden zoals de zone Schwabisch Gmund, de gehele stad. Heidenheim is hier geen uitzondering bij, de zone omvat de gehele stad, het stadscentrum en de verschillende bedrijventerreinen vallen ook binnen deze zone. Wanneer je deze zone betreedt is een milieusticker verplicht.

Welke Milieusticker Verplicht in Heidenheim?

Met ingang van 1 januari 2013 is het enkel toegestaan om met een groene milieusticker Heidenheim in te rijden. De gele of rode sticker is niet geldig. Indien jouw auto niet in aanmerking komt voor de groene sticker, dan moet je de auto buiten de milieuzone parkeren.

Bezienswaardigheden in Heidenheim

Milieusticker HeidenheimHeidenheim is een stad gelegen in de Duitse deelstaat Baden-Wüttemberg en kent verschillende bezienswaardigheden. Middenin de stad zijn verschillende musea te vinden, zoals het romeinse museum im Römerbad en het kunstmuseum. Ook is er net buiten het centrum het Hellenstein kasteel te vinden. In dit kasteel zit ook nog een museum en is zeker de moeite waard om te bezoeken.

 

 

Parkeren in Heidenheim

Heidenheim kent een ruim aanbod aan parkeergelegenheden in en rondom het stadscentrum. Er zijn verschillende parkeergarages en –terreinen te vinden waar je veelal goedkoop kan parkeren. Ben je van plan Heidenheim te bezoeken met de auto? Dan hoef je je niet ongerust te maken over de parkeermogelijkheden, want die zijn er genoeg. In onderstaande kaart vindt je alle parkeergelegenheden in Heidenheim.

MILIEUSTICKERS VOOR DUITSLAND