Milieusticker Herten


Aanvraagformulier

Milieusticker voor de Umweltzone in Herten

Wanneer je het kleine Duitse stadje Herten wilt bezoeken, dan is het sinds 1 oktober 2008 verplicht om een zogenaamde groene umweltplakette te hebben. Deze milieusticker dient op de voorruit van je auto geplakt te zitten. Meer informatie vindt je op Duitsemilieusticker. De sticker is geregistreerd op je kenteken en is gedurende de hele levensduur van je auto geldig. Wanneer je niet over zo’n sticker beschikt, maar toch de zone van Herten binnenrijdt dan heb je grote kans dat je een boete krijgt. De boete voor het niet hebben van een milieusticker is momenteel €80.

Voorkom een boete en bestel de sticker vandaag nog. Vraag de sticker aan via ons aanvraagformulier, dan wordt hij binnen 24 uur verzonden. Tenzij je hem voor 17:00 uur besteld, dan wordt hij dezelfde dag nog naar je verstuurd.

 

Milieuzone van Herten

Sinds 2012 maakt de zone van Herten dele uit van het milieugebied van het Ruhrgebied. In dit hele gebied met meerdere steden is zo’n sticker dus verplicht. De zone omvat de gehele stad, maar er zijn een tweetal uitzonderingen, namelijk de A2 en de A43. Op deze autobahnen (snelwegen) is de sticker niet verplicht. Maar dit geldt alleen wanneer je op de snelweg zelf blijft rijden en niet een afslag neemt, want dan betreedt je de zone. Op onderstaande kaart kan je de exacte zone van Herten zien.

 

Bezienswaardigheden in Herten

milieusticker hertenHerten is niet een heel bijzondere stad, maar kent wel een aantal bijzondere bezienswaardigheden. Een van deze bezienswaardigheden is het slot van Herten. Dit slot is kasteel gelegen aan de rand van Herten en hier kan je genieten van het magische landschap. In het kasteel kan je heerlijk tot rust komen en heerlijk rondwandelen rondom het slot.

 

 

Parkeren in Herten

Herten heeft een aantal parkeermogelijkheden, waaronder parkeergarages en verschillende parkeerterreinen. We hebben alle parkeermogelijkheden op een rijtje gezet op de kaart. Op deze kaart kan je precies zien waar je de auto kan parkeren wanneer je Herten gaat bezoeken.

MILIEUSTICKERS VOOR DUITSLAND
0

Your Cart