Milieusticker Ilsfeld – Verplicht voor de milieuzone


Aanvraagformulier

Ilsfeld is een stad gelegen in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Sinds 1 maart 2008 is in deze stad een zogenaamde milieuzone actief. Dit wil zeggen dat je moet beschikken over een ronde groene milieusticker. Deze plakette is niet alleen in de zone van Ilsfeld verplicht, maar ook in meerdere Duitse milieugebieden. Meer informatie over de Duitse milieustickers is op Duitsemilieusticker.nl te vinden. Wanneer je niet beschikt over zo’n sticker, maar wel de umweltzone van de Duitse steden  binnenrijdt dan is de kans groot dat je een boete krijgt van €80.

Echter zijn de eenmalige kosten voor een groene sticker veel lager dan die van een boete. Je kan de sticker bestellen via het aanvraagformulier, de kosten hiervoor bedragen €12.50. Wanneer je de sticker voor 17:00 uur besteld wordt hij dezelfde dag nog verstuurd. Echter wordt de sticker altijd binnen 24 uur naar je verstuurd.

 

Milieusticker Ilsfeld Kopen – Geldig voor de complete Umweltzone Ilsfeld

Direct bestellen

Je kunt het milieuvignet voor Aken binnen 1 minuut kopen via ons bestelformulier. De kosten voor het online bestellen van de milieusticker voor Aken bedragen € 12,50 per vignet. Op werkdagen voor 17:00 besteld is de volgende dag geleverd. Afrekenen kan middels iDeal, Paypal, Creditcard en natuurlijk het Belgische Bancontact.

 

Kaart van de milieuzone van Ilsfeld

De umweltzone van Ilsfeld omvat het gehele centrum. De hele bebouwde kom vallen in de zone, maar de twee bedrijventerreinen tussen het dorp en de A81 in vallen erbuiten. Op de snelweg A81 heb je dus geen sticker nodig. Op onderstaande interactieve kaart kan je precies de grenzen van de zone van Ilsfeld zien. Tevens staan in en rondom het dorp de zone aangegeven met verkeersborden. Wanneer je de zone betreedt kan je het precies zien aan de verkeersborden van de zone.

 

Bezienswaardigheden in Ilsfeld

milieusticker ilsfeldIlsfeld is een klein dorpje en heeft niet veel bezienswaardigheden, maar is wel een mooie stad om te bezoeken. Zo kan je er heerlijk op het terras zitten en genieten van een kopje koffie of thee en zijn er voldoende gezellige restaurantjes te vinden.

 

 

 

Parkeren in Ilsfeld

In Ilsfeld kan je parkeren in het centrum, echter zijn er niet veel parkeermogelijkheden, maar wel voldoende om je auto te kunnen parkeren. De parkeerplaatsen, waaronder parkeergarages en –terreinen zijn in onderstaande kaart aangegeven.

MILIEUSTICKERS VOOR DUITSLAND