Milieusticker Mühlacker


Aanvraagformulier

Milieusticker voor de Umweltzone in Mühlacker

Mühlacker is een Duitse stad gelegen in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Het is dan ook verplicht om een milieusticker muhlacker te hebben binnen deze zone. Tevens is Mühlacker niet de enige Duitse stad met een milieuzone in de Duitse deelstaat. Ook zijn er in Duitsland nog veel meer van deze zones te vinden. Meer informatie over alle Duitse milieugebieden? Kijk dan op deze webpagina.

Wanneer je de zone van Mühlacker binnen wilt rijden met je auto dien je in het bezit te zijn van een ronde groene sticker. Deze sticker wordt ook wel een milieusticker (Duits: umweltplakette) genoemd. De plakette dient op de voorruit van je auto geplakt te zitten. Ben je niet in het bezit van deze verplichte sticker? Dan riskeer je een boete van welgeteld €80! Voorkom een boete en koop een milieusticker. Je kan hem bestellen via het aanvraagformulier. De kosten hiervoor bedragen €12.50 incl. Verzending. De sticker wordt altijd binnen 24 uur verzonden, op werkdagen voor 17:00 uur besteld? Dan wordt hij dezelfde dag nog verstuurd.

 

Milieuzone van Mühlacker

Op de kaart kan je precies zien waar de huidige umweltzone van Mühlacker zich bevindt. Dit is het gedeelte van de stad die je enkel mag betreden met de auto wanneer je over een groene plakette beschikt. De zone van Mühlacker is vrij duidelijk en omvat alleen het centrum. Op de kaart staat aangegeven dat het centraal station (hauptbahnhof) en de snelweg buiten de zone vallen. Hier is dan ook een milieusticker niet verplicht.

 

Bezienswaardigheden in Mühlacker

milieuzone muhlackerMühlacker en omstreken kent een aantal bijzondere bezienswaardigheden. Hou je van klimmen? Dan kan je je de hele dag uitleven bij Kletterwald Illingen (Klimbos Illingen). Ook kan je kennis maken met de natuur en het Waldenmuseum bezoeken. Ben je meer geïnteresseerd in geschiedenis? Dan is Burcht Löffelstelz zeker de moeite waard om te bezoeken.

 

Parkeren in Mühlacker

Mühlacker heeft een ruim aanbod aan parkeermogelijkheden. In het centrum van de stad zijn tientallen parkeergarages te vinden, buiten het centrum zijn er een aantal parkeerterreinen. Op onderstaande kaart vindt je alle parkeerplaatsen in Mühlacker.

MILIEUSTICKERS VOOR DUITSLAND
0

Your Cart