Milieusticker Langenfeld – Verplicht voor de milieuzone


Aanvraagformulier

Langenfeld is een stad in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. De zone van Langenfeld is sinds 1 januari 2013 ingesteld en omvat het centrum van Langenfeld. Binnen deze zone is een groene umweltplakette (milieusticker) verplicht. Dit geldt overigens voor een groot aantal Duitse stadscentra. Wanneer je het milieugebied betreedt zonder groene ronde sticker, dan riskeer je een boete van €80.

Op deze pagina lees je alles over de milieugebieden van Duitsland en over de groene plakette.

Voorkom een boete en bestel de sticker vandaag nog. Het aanvragen duurt enkele minuten en de kosten voor een sticker zijn €12.50. De sticker wordt binnen 24 uur verzonden, maar bestel je de sticker voor 17:00? Dan wordt hij dezelfde dag nog naar je verstuurd. Je kunt met een milieusticker elke milieuzone van Duitsland betreden, zo ook de Umweltzone Wuppertal.

 

Milieusticker Langenfeld Kopen – Geldig voor de complete Umweltzone Langenfeld

Direct bestellen

Je kunt het milieuvignet voor Langenfeld binnen 1 minuut kopen via ons bestelformulier. De kosten voor het online bestellen van de milieusticker voor Langenfeld bedragen € 12,50 per vignet. Op werkdagen voor 17:00 besteld is de volgende dag geleverd. Afrekenen kan middels iDeal, Paypal, Creditcard en natuurlijk het Belgische Bancontact.

 

Milieuzone van Langenfeld

Op de kaart kan je de zone van Langenfeld bekijken. Je ziet hier dat de zone niet de hele stad omvat, dit in tegenstelling tot vele andere Duitse steden. Ook opmerkelijk is dat het milieugebied vooral rondom het bedrijventerrein ligt. De snelweg A3 in Duitsland ligt buiten het gebied, wanneer je op de Duitse snelweg A3 rijdt heb je dus geen sticker nodig.

Welke Milieusticker Verplicht in Langenfeld?

Met ingang van 1 juli 2014 is het enkel toegestaan om met een groene milieusticker Langenfeld in te rijden. De gele of rode sticker is niet geldig. Indien jouw auto niet in aanmerking komt voor de groene sticker, dan moet je de auto buiten de milieuzone parkeren.

Bezienswaardigheden in Langenfeld

umweltzone LangenfeldLangenfeld is een redelijk grote stad in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. In en rondom Langenfeld zijn veel dingen te beleven, je kan onder andere waterskiën op een van de vele meren in en rondom Langenfeld. Ook kan je genieten van een kopje koffie of thee op een van de vele terrasjes in de binnenstad. Tevens kan je ook door de stad dwalen en genieten van de mooie Duitse gebouwen of lekker uitwaaien aan de oevers van de rijn.

Toch naar een andere Duitse stad zoals bijvoorbeeld Overath? Kijk hier voor alle informatie over de Umweltzone Overath.

Parkeren in Langenfeld

Langenfeld heeft veel parkeermogelijkheden in en rondom het stadscentrum. Er is een ruim aanbod aan parkeergarages en –terreinen te vinden. Wanneer je Langenfeld met de auto wil bezoeken hoef je je niet druk te maken om de parkeerplekken, want die zijn er genoeg. Op onderstaande kaart kan je alle parkeerplaatsen in Langenfeld zien.

MILIEUSTICKERS VOOR DUITSLAND