Milieusticker Overath


Aanvraagformulier

Milieusticker voor de Umweltzone in Overath

De umweltzone van Overath is sinds 1 oktober 2017 actief. Deze zones zijn overal in de grote steden van Duitsland ingesteld. Meer informatie over de milieugebieden in Duitsland en over het verplichte vignet vind je op de homepage. Met de invoering van de milieuzone in Overath is de milieusticker Overath verplicht. Ben je niet in het bezit van deze sticker? Dan riskeer je een boete van €80.

Voorkom een boete en koop een groene plakette voor Overath via deze link. De kosten hiervoor zijn €12.50 inclusief verzendkosten. De officiële sticker wordt altijd binnen 24 uur verstuurd. Voor 17:00 besteld is dezelfde dag nog verzonden. Ga je naar een andere stad in Duitsland? Bekijk hier alle Duitse zones.

 

Milieuzone van Overath

De umweltzone van Overath is niet al te groot. Op onderstaande kaart is de exacte zone van Overath gemarkeerd. Je kan hier zien dat het station van Overath bereikbaar is zonder dat je hier het verplichte vignet voor nodig hebt. Het is echter niet mogelijk om door Overath heen te rijden zonder sticker. Het dropje Overath ligt in een dal, wil je de zone vermijden? Dan moet je een heel stuk omrijden. Ik raad aan een milieusticker te kopen, zodat je de milieuzone van Overath, net als alle Duitse zones, gewoon binnen kan rijden.

 

Bezienswaardigheden in Overath

Milieusticker overathOverath is een klein dorp gelegen ten oosten van Keulen en Bonn. Rondom Overath zijn veel natuurgebieden te vinden waar je goed kan wandelen, mountainbiken en kan genieten van de natuur. Overath is leuke stad om te bezoeken en om even tot rust te komen wanneer je de stadse drukte wil ontlopen.

 

Parkeren in Overath

De parkeermogelijkheden in de stad zijn gering. Het is natuurlijk een klein drop, maar er zijn een aantal parkeerplaatsen te vinden in en rondom het dorp. Op onderstaande kaart kan je alle parkeerplaatsen vinden en bekijken waar je kan parkeren wanneer je dit rustige dorp wil bezoeken.

MILIEUSTICKERS VOOR DUITSLAND
0

Your Cart