Milieusticker Overath – Verplicht voor de milieuzone


Aanvraagformulier

De umweltzone van Overath is sinds 1 oktober 2017 actief. Deze zones zijn overal in de grote steden van Duitsland ingesteld. Meer informatie over de milieugebieden in Duitsland en over het verplichte vignet vind je op de homepage. Met de invoering van de milieuzone in Overath is de milieusticker Overath verplicht. Ben je niet in het bezit van deze sticker? Dan riskeer je een boete van €80.

Voorkom een boete en koop een groene plakette voor Overath via deze link. De kosten hiervoor zijn €12.50 inclusief verzendkosten. De officiële sticker wordt altijd binnen 24 uur verstuurd. Voor 17:00 besteld is dezelfde dag nog verzonden. Ga je naar een andere stad in Duitsland? Bekijk hier een volledig overzicht met alle umweltzones.

 

Milieusticker Overath Kopen – Geldig voor de complete Umweltzone Overath

Direct bestellen

Je kunt het milieuvignet voor Overath binnen 1 minuut kopen via ons bestelformulier. De kosten voor het online bestellen van de milieusticker voor Overath bedragen € 12,50 per vignet. Op werkdagen voor 17:00 besteld is de volgende dag geleverd. Afrekenen kan middels iDeal, Paypal, Creditcard en natuurlijk het Belgische Bancontact.

 

Kaart van de milieuzone van Overath

De umweltzone van Overath is niet al te groot. Op onderstaande kaart is de exacte zone van Overath gemarkeerd. Je kan hier zien dat het station van Overath bereikbaar is zonder dat je hier het verplichte vignet voor nodig hebt. Het is echter niet mogelijk om door Overath heen te rijden zonder sticker. Het dropje Overath ligt in een dal, wil je de zone vermijden? Dan moet je een heel stuk omrijden. Ik raad aan een milieusticker te kopen, zodat je de milieuzone van Overath, net als alle Duitse zones zoals bijvoorbeeld de ecozone Langenfeld, gewoon binnen kan rijden.

Welke Milieusticker Verplicht in Overath?

Met ingang van 1 januari 2010 is het enkel toegestaan om met een groene milieusticker Overath in te rijden. De gele of rode sticker is niet geldig. Indien jouw auto niet in aanmerking komt voor de groene sticker, dan moet je de auto buiten de milieuzone parkeren.

Bezienswaardigheden in Overath

Milieusticker overathOverath is een klein dorp gelegen ten oosten van Keulen en Bonn. Rondom Overath zijn veel natuurgebieden te vinden waar je goed kan wandelen, mountainbiken en kan genieten van de natuur. Overath is leuke stad om te bezoeken en om even tot rust te komen wanneer je de stadse drukte wil ontlopen.

Een andere Duitse stad met prachtige natuur is het plaatsje Siegen. Klik hier voor alle informatie over de natuur en de milieuzone van Siegen.

 

Parkeren in Overath

De parkeermogelijkheden in de stad zijn gering. Het is natuurlijk een klein drop, maar er zijn een aantal parkeerplaatsen te vinden in en rondom het dorp. Op onderstaande kaart kan je alle parkeerplaatsen vinden en bekijken waar je kan parkeren wanneer je dit rustige dorp wil bezoeken.

MILIEUSTICKERS VOOR DUITSLAND