Milieusticker Ludwigsburg – Verplicht voor de milieuzone


Aanvraagformulier

Sinds 1 maart 2008 is het vanwege de invoering van de milieuzone verplicht om een groene milieusticker te hebben. Deze sticker wordt ook wel umweltplakette genoemd. Wanneer je de zone van Ludwigsburg binnenrijdt met je auto is het verplicht om zo’n ronde groene sticker op je voorruit geplakt te hebben. Wanneer je niet in het bezit bent van een plakette, maar toch de zone betreedt is de kans groot dat je een boete van €80 krijgt. Bekijk dit overzicht voor andere Duitse zones.

Voorkom een boete en bestel de officiële plakette vandaag nog. Je kan deze groene sticker aanvragen via het aanvraagformulier. De eenmalige kosten voor het vignet bedragen €12.50. De sticker is altijd geldig, dit wil zeggen dat de sticker gedurende de hele levensduur van je auto geldig is.

Meer informatie over de Umweltzones in Duitsland en over de officiële Duitse vignetten is te vinden op deze pagina.

 

Milieusticker Ludwigsburg Kopen – Geldig voor de complete Umweltzone Ludwigsburg

Direct bestellen

Je kunt het milieuvignet voor Ludwigsburg binnen 1 minuut kopen via ons bestelformulier. De kosten voor het online bestellen van de milieusticker voor Ludwigsburg bedragen € 12,50 per vignet. Op werkdagen voor 17:00 besteld is de volgende dag geleverd. Afrekenen kan middels iDeal, Paypal, Creditcard en natuurlijk het Belgische Bancontact.

 

Milieuzone van Ludwigsburg

Behalve Ludwigsburg zelf omvat de milieuzone de dorpen Asperg, Bietigheim-Bissingen, Freiberg, Ingersheim, Kornwestheim Markgröningen, Möglingen, Pleidelsheim en Tamm. De zone sluit in het zuiden direct aan op het milieugebied van Stuttgart en in het zuidwesten aan die van Leonberg-Hemmingen. Het gaat hier eigenlijk in een grote milieuzone opgedeeld in kleinere zones. Echter is er wel een uitzondering voor het gebied van Ludwigsburg. Wanneer je op de snelweg A81 rijdt hoef je namelijk niet in het bezit te zijn van een groene sticker.

Bezienswaardigheden in Ludwigsburg

milieusticker ludwigsburgLudwigsburg en omgeving kent vele bezienswaardigheden. Een van de meest bezochte bezienswaardigheden is paleis Ludwigsburg, Monrepos en slot Favorite. Het paleis van Ludwigsburg is ook wel bekend als het versaillles van Swabia en is het grootste paleis van Duitsland. Rondom het paleis zijn enorm spectaculaire tuinen te vinden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Het monrepos is een slot gelegen aan een meer, wat het bijzonder maakt. Slot Favorite wordt omringt door het Favoritepark en is een jachthuis gelegen in Ludwigsburg.

 

Parkeren in Ludwigsburg

Ludwigsburg en de omringde dorpen die deel uitmaken van de milieuzone van Ludwigsburg bieden een ruim aanbod aan parkeerplaatsen. Je kan alle parkeermogelijkheden zoals parkeergarages en parkeerterreinen vinden op onderstaande kaart.

MILIEUSTICKERS VOOR DUITSLAND
0

Your Cart