Milieusticker Neuss


Aanvraagformulier

Milieusticker voor de Umweltzone in Neuss

Ga je binnenkort de Duitse stad Neuss bezoeken? Dan heb je een milieusticker Neuss nodig. De zone is vanaf 15 februari 2010 ingesteld, vanaf deze datum is het tevens ook verplicht om in het bezit te zijn van een groene umweltplakette. Meer informatie over de Duitse zones en het verplichte vignet vind je op deze site. Deze plakette dient zichtbaar op de voorruit van je auto geplakt te zitten. Heb je dit niet? Dan riskeer je een boete van €80.

Voorkom een boete en vraag de milieusticker aan via het aanvraagformulier. De eenmalige kosten voor de sticker bedragen €12.50 en de sticker is gedurende de levensduur van je auto geldig. De plakette wordt altijd binnen 24 uur verstuurd. Bestel je de plakette voor 17:00 uur op werkdagen? Dan wordt hij dezelfde dag nog verstuurd!

 

Milieuzone van Neuss

De umweltzone van Neuss omvat het gehele stadscentrum. Echter vallen de woonwijken en de industrieterreinen die om de stad heen liggen buiten de zone. Hier is de groene sticker niet verplicht. Op onderstaande kaart vind je de actuele zone van Neuss. Het gebied waar de sticker verplicht is staat gemarkeerd. In de stad zelf staat de milieuzone goed aangegeven door middel van verkeersborden.

 

Bezienswaardigheden in Neuss

Milieusticker NeussDe stad van Neuss kent enkele bekende bezienswaardigheden. Op zo’n 15 minuten rijden van het centrum zit de Jever Fun skihal, dit is een skihal die erg geliefd is onder de Duitsers en de toeristen. In het centrum van Neuss kan je onder andere de stadstuin vinden, hier kan je heerlijk tot rust komen en genieten van de natuur. Op loopafstand van de stadstuin kan je de Quirinusmunster vinden, dit is een van de meest belanrijke kerkgebouwen aan de Neder-Rijn.

 

Parkeren in Neuss

Neuss en omstreken biedt een ruim aanbod aan parkeergelegenheden. In en rondom het centrum kan je er vele parkeergarages en parkeerterreinen vinden. De parkeerplaatsen in Neuss zijn veelal middenin het centrum en zijn goed toegankelijk. Op onderstaande kaart kan je alle parkeermogelijkheden in en rondom de stad vinden.

MILIEUSTICKERS VOOR DUITSLAND
0

Your Cart