Milieusticker Offenbach – verplicht voor de Umweltzone


Aanvraagformulier

Wil je binnenkort naar Offenbach met de auto? Vergeet dan niet om rekening te houden met de Duitse milieuzones. Het is verboden om zonder geldige Umweltplakette de zogeheten milieuzone binnen te rijden. Doe je dit wel, dan riskeer je een boete van minimaal €80. Over het algemeen mag je met dieselauto’s van na 2006 en benzineauto’s van na 1993 de milieuzone in Duitsland binnen rijden.

De plakette is een eenmalige aankoop. Je kunt namelijk met jouw milieusticker alle Umweltzones in Duitsland bezoeken, zo ook de Umwelt zone Darmstadt. Het kenteken van jouw voertuig wordt gekoppeld aan jouw umweltsticker en blijft tot je een nieuwe auto koopt geldig.

 

Milieusticker Offenbach Kopen – Geldig voor de complete Umweltzone Offenbach

Direct bestellen

Je kunt het milieuvignet voor Offenbach binnen 1 minuut kopen via ons bestelformulier. De kosten voor het online bestellen van de milieusticker voor Offenbach bedragen € 12,50 per vignet. Op werkdagen voor 17:00 besteld is de volgende dag geleverd. Afrekenen kan middels iDeal, Paypal, Creditcard en natuurlijk het Belgische Bancontact.

Welke Milieusticker Verplicht in Offenbach?

Met ingang van 1 januari 2015 is het enkel toegestaan om met een groene milieusticker Offenbach in te rijden. De gele of rode sticker is niet geldig. Indien jouw auto niet in aanmerking komt voor de groene sticker, dan moet je de auto buiten de milieuzone parkeren.

De milieuzone van Offenbach

De milieuzone van Offenbach is duidelijk weergegeven met verkeersborden. Dit is overigens in alle Duitse zones. Opvallend is dat de Umweltzone bijna direct aan de milieuzone van Frankfurt ligt. Let op, ook voor Frankfurt is een milieusticker verplicht.

MILIEUSTICKERS VOOR DUITSLAND