Benzineprijs In Duitsland

Bijgewerkt op 2019-07-26
Aanvraagformulier

In de tabel op deze pagina vind je de actuele benzineprijs in Duitsland. Je kunt daarmee in één oogopslag zien hoeveel betaalt als je gaat tanken in Duitsland voor een liter Euro 95, Diesel en LPG

Elk jaar rijden honderd duizenden Nederlanders naar en door Duitsland. De benzineprijs in Duitsland is lager dan in Nederland. Veel Nederlanders uit de grensstreek tanken al jaren over de grens om te profiteren van de lagere brandstofprijzen in Duitsland. Op zaterdagen zijn het de Nederlanders die de Duitse tankstations bij Kleve en Kranenburg bezoeken. Ook op de Duitse Autobahn liggen de benzineprijzen lager dan bij ons.

 

Let op: Duitsemilieusticker.nl toont de Duitse adviesprijzen. Individuele tankstations kunnen hier uiteraard van afwijken.

 

Brandstof Prijzen Duitsland

Euro 95 (E5) Diesel (B7) LPG
€ 1,46 € 1,22 € 0,62

 

Wat kost benzine in Duitsland?

De actuele benzineprijs in Duitsland ligt op dit moment op € 1,46 voor een liter Euro 95.

 

Wat kost diesel in Duitsland?

De actuele dieselprijs in Duitsland is op dit moment € 1,22 voor een liter Diesel.

 

Wat kost LPG in Duitsland?

De actuele prijs voor LPG bij Duitse tankstations is op dit moment € 0,62 per liter.

 

Op dit moment is het prijsverschil tussen de Nederlandse en Duitse tankstations ongeveer 15 en 40 cent per liter benzine. Op een volle tank is dit al vaak een forse besparing van bijna 10 euro.

 

Tankstations Duitsland – Niet altijd goedkoper

De prijzen voor brandstof in Duitsland liggen op het eerste gezicht fors goedkoper in Duitsland. Dit is niet altijd het geval. De benzineprijs langs de autobahn ligt vaak fors hoger dan bij lokale tankstations. Heb je de mogelijkheid om iets verder van de snelweg te tanken doe dit dan vooral. De besparing loopt snel op tot enkele euro’s.

Ondanks dat tanken in Duitsland nog altijd goedkoper is dan in Nederland, zijn de prijzen de afgelopen jaren flink gestegen. Alles over hoe tanken in Duitsland steeds duurder wordt lees je in dit artikel.

MILIEUSTICKERS VOOR DUITSLAND