Kaufland in Oberhausen

Bijgewerkt op 2020-05-11
Aanvraagformulier

Het Kaufland in Oberhausen is de ideale plek om boodschappen doen. Kaufland is een Duitse supermarktketen met honderden vestigingen door Duitsland. Het staat bekend om goedkope producten en een ruim assortiment. Ben je net een weekendje in de Oberhausen Umweltzone of geweest voor een stedentrip of gaan shoppen in CentrO Oberhausen? Dan is het de moeite waard om voor vertrek nog even wat boodschappen te doen. 

 

Boodschappen doen bij Oberhausen Kaufland

In Oberhuasen zijn twee Kaufland vestigingen. De eerste supermarkt vestiging heet Kaufland Nettetal en ligt in het plaatsje Nettetal, ongeveer 10 kilometer van Venlo (ook bekend als Kaufland Venlo). Wanneer je vanuit het centrum van Oberhausen komt is deze vestiging eenvoudig te bereiken en ligt misschien zelfs wel op de route naar huis. 

De tweede vestiging heet Kaufland Oberhausen Sterkrade en ligt in het Noorden van het Duitse Oberhausen. Deze supermarkt ligt vlak naast de snelweg en is eenvoudig te bereiken. 

Boodschappen doen bij een Kaufland supermarkt in Duitsland heeft een aantal grote voordelen:

  • De producten zijn erg goedkoop
  • Het ruime assortiment maakt het mogelijk om maar naar één winkel te gaan
  • Parkeren is vaak gratis  
  • Ruime openingstijden
  • Voordelige aanbiedingen

supermarkt Duitsland

Lage prijzen

Boodschappen in Duitsland zijn goedkoper door het lagere BTW-percentage. Dit percentage ligt in Duitsland namelijk minimaal 2% lager dan in Nederland. Boodschappen doen bij de Kaufland supermarkt is vaak zelfs 25% goedkoper dan als je boodschappen doet bij de Aldi en Lidl in Nederland.

Duitsland hanteert een andere prijsstrategie. Dit betekent dat de prijzen voor voedselwaren en levensmiddelen in Duitsland gemiddeld lager zijn dan in Nederland. Bovendien kan je nog voordeliger je slag slaan als je de folder van de Duitse supermarktketen in de gaten houdt. 

Daarom kan het erg voordelig zijn om in één keer veel boodschappen in te slaan bij Kaufland. Maak er een leuk dagje uit van met het gezin, of plan een bezoekje op de terugweg van een stedentrip in Oberhausen.

boodschappen doen bij supermarkt Kaufland

Openingstijden

Kaufland in Oberhausen heeft ruime openingstijden en is geopend van maandag t/m zaterdag van 7:00 tot 22:00. Op zondag is de Duitse supermarkt gesloten. Houd ook de Duitse feestdagen goed in de gaten zodat je niet voor een dichte deur komt te staan.

Ben je benieuwd wat voor musea er in Oberhausen te vinden zijn? Kijk dan op onze pagina musea in Oberhausen.

MILIEUSTICKERS VOOR DUITSLAND