Milieusticker Duitsland Direct Afhalen

Bijgewerkt op 2020-05-08
Aanvraagformulier

Je kunt een milieusticker Duitsland direct afhalen op verschillende locaties wanneer je deze direct nodig hebt. Zo kun je als je onderweg bent naar Duitsland of vergeten bent een groene sticker te bestellen, alsnog de milieuzones binnen rijden. Het ophalen van een milieu sticker Duitsland kan op verschillende plekken. In dit artikel bespreken we alle locaties waar je met spoed een Umweltplakette voor jouw auto kunt kopen.  

 

Met spoed afhalen in Amersfoort

Het is mogelijk om een milieusticker direct af te halen op ons kantoor in Amersfoort (Utrechtseweg 1-G, 3811 NA). Voor een spoedprocedure kun je de milieusticker online kopen op onze website voor €12,50. Als je na het plaatsen van de bestelling naar ons kantoor belt (+31853033923), ligt de sticker binnen vijf minuten voor je klaar. Je kunt het vignet Duitsland ook telefonisch bestellen en contant betalen. Wij vragen dan naar het kenteken van het voertuig, en controleren deze direct. Op deze manier kun je dus vlug en zonder zorgen je reis voortzetten met de auto. 

 

Afhaaladres Duitse milieustickers:

Utrechtseweg 1-G
3811 NA Amersfoort
Nederland
+31853033923

 

Milieusticker Duitsland direct afhalen tankstation

Ben je niet in de buurt van Amersfoort of misschien zelfs met de auto al bijna in een Duitse milieuzone? Geen paniek! Het is ook mogelijk om de milieusticker voor Duitsland te kopen bij Duitse tankstations. Niet alle tankstations verkopen de sticker, de voorwaarde is namelijk dat ze een werkplaats of garage hebben waar ze het voertuig kunnen checken op de euronorm. Dit gaat meestal aan de hand van het kentekenbewijs. Zorg dus dat je het kentekenbewijs van jouw voertuig altijd bij de hand hebt.

 

Snel kopen bij Tüv of Dekra Duitsland

Het is ook mogelijk om een milieusticker Duitsland  af te halen bij een vestiging van de TUV. Deze vestigingen liggen verspreid door heel Duitsland. Een ander bedrijf met vestigingen waar je een milieusticker voor Duitsland kan ophalen is Dekra. Ook Dekra heeft vestigingen door heel Duitsland. Zo ligt er een vestiging in Kaldenkerken, net over de grens bij Venlo. 

Een nadeel aan de milieusticker Duitsland kopen aan de grens is dat de kosten van de groene sticker kan varieren. Bovendien is het afwachten voor welke milieusticker jouw voertuig in aanmerking komt. Zo kan het voorkomen dat jouw voertuig een gele, of misschien wel een rode sticker krijgt. In de Duitse steden (Umweltzones) worden tegenwoordig enkel nog maar voertuigen met een groene Umweltplakette toegelaten. 

MILIEUSTICKERS VOOR DUITSLAND