Milieusticker Duitsland GWK

Bijgewerkt op 2020-05-06
Aanvraagformulier

Ga je binnenkort met de auto naar Duitsland? Dan heb je een GWK milieusticker Duitsland nodig. De meeste grote Duitse steden hebben namelijk een zogeheten Umweltzone. Voertuigen die deze milieuzone willen binnenrijden hebben een milieusticker nodig. In dit artikel vertellen we je alles over de milieusticker en de gwktravelex. 

 

GWK milieusticker

Wanneer je goed voorbereid naar Duitsland wilt gaan, kun je voor vertrek al een milieu sticker Duitsland aanschaffen. Dit kan je online doen op de website van de GWK of  je kunt de milieusticker Duitsland online bestellen op onze website. Je kunt er ook voor kiezen om de milieusticker Duitsland in de winkel te kopen. Neem in dat geval dan wel je kentekenbewijs mee! De kosten voor de stickers zijn €18,50 per stuk.

groene Umweltplakette Duitsland op auto ruit

Milieusticker Duitsland goedkoop en snel kopen?

Bij Duitsemilieusticker kun je voor €12,50 een milieusticker voor de Umweltzones bestellen. Dit is €6 goedkoper dan bij de GWK travelex en wordt altijd de volgende dag geleverd met PostNL.

Voor welke sticker jouw voertuig in aanmerking komt hangt af van de euro/emissienorm. Zo kan een auto een rode sticker, gele sticker, of groene sticker toegewezen krijgen. In veel Duitse steden wordt tegenwoordig enkel de groene milieustickers toegelaten. Wil je weten of jouw auto in aanmerking komt voor de groene milieusticker, vul dan jouw kenteken in op ons aanvraagformulier. Bij ons hoef je niet je kentekenbewijs up te loaden, maar kan je eenvoudig het kenteken van jouw auto doorgeven.

 

Milieusticker Duitsland GWK | Direct Afhalen Of Toch Bestellen

Ben je met de auto onderweg naar Duitsland dan kan je bij de GWK travelex in de winkel terecht. Met 50 vestigingen in Nederland is er altijd een travelex kantoor in de buurt. Liever bij Duitsemilieusticker de milieusticker afhalen? Kom dan langs op ons kantoor in Amersfoort. 

Ben je al de Duitse grens over, dan kan je de stickers voor de milieuzones bij de DEKRA kopen. Klik hier voor meer informatie over de DEKRA Duitsland milieusticker.

 

Milieusticker Duitsland kopen aan de grens

Je kunt ook de milieusticker Duitsland kopen aan de grens wanneer je verplicht een sticker nodig hebt. Tankstations en garages in Duitsland verkopen de Duitse sticker voor de Umweltzone. Toch raden wij het af om de sticker onderweg bij een tankstation te kopen. Er is namelijk geen garantie of de sticker op voorraad is, en kan de prijs enorm verschillen. Bovendien kan het zijn dat jouw voertuig niet de juiste euro norm hebben, en daardoor niet in aanmerking komen voor de sticker. Wil je meer zekerheid, dan kun je het beste de milieusticker voor de Umweltzone bestellen. Zo weet je zeker dat je de Duitse steden zonder boete kunt betreden. 

MILIEUSTICKERS VOOR DUITSLAND